Μενού
Καλάθι Αγορών
customerIsOff

Προφίλ Εταιρείας

Skorpion Wheels!!! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία που συνεργάζεται με εργοστάσια κατασκευής μπαταριοκινητων αυτοκινητων, ενώ φημίζεται για τις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων όπως Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen, Nissan, Ford, Smart, Land Rover, Mini Cooper, Porsche, Jaguar

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες εταιρείες εμπιστεύονται το εργοστάσιο για να γίνει η παραγωγή με το σήμα τους. Φαίνεται έτσι, οτι η Skorpion Wheels συνεργάζεται με εργοστάσια υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε παιδικα ηλεκτροκινητα αυτοκινητα και παράλληλα παρέχει εγγύηση 2 ετών στους πελάτες που την εμπιστεύονται! Και πρέπει να τονιστεί πως είναι ο μόνος τίτλος που παρέχει εγγύηση. Αποκλειστικός εισαγωγέας των μπαταριοκινητων αυτοκινητων της SkorpionWheels για την Ελλάδα, είναι η εταιρία Παπαδόπουλος χρ Σωτήριος.

Χρησιμοποιούνται μεταλλικά ενισχυτικά στηρίγματα, με βάση τα πλαίσια των μεγάλων αυτοκινήτων, έτσι να αντέχουν στην κατάχρηση της καθημερινής οδήγησης. Τα προϊόντα μας είναι εξοπλισμένα με την υψηλότερη ποιότητα μπαταριών και ηλεκτρικών εξαρτημάτων, όχι μόνο για να βελτιωθούν οι επιδόσεις, αλλά και για να αυξηθεί η ασφάλεια των μικρών αναβατών.

Ακόμη, τα ηλεκτροκινητα μας έρχονται με ελαστικά αυτοκινητου όπου βοηθούν στην αθόρυβη αλλά και πιο ομαλό έλεχγο κινήσεως. Επίσης κάποια ηλεκτροκίνητα παράγονται με καουτσούκ λωρίδες ελέγχου πρόσφυσης στους πίσω τροχούς αλλά και τους μπροστά τροχούς με αποτέλεσμα οι μικροί οδηγοί να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα σε χαλίκια, γρασίδι ή πεζοδρόμια, σε περίπτωση επιλογής τους. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια, μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην απόλαυση μιας βόλτας με το ηλεκτροκινητο αυτοκινητο, και αξίζει να σημειωθεί, ότι, ενώ είναι πρότυπο για τη Skorpion Wheels, δεν αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό στην υπόλοιπη βιομηχανία.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να διαθέτει ένα παιδί, έστω ένα από τα μπαταριοκινητα παιδικα αμαξια της Skorpion Wheels. Και ένας από αυτούς είναι τα χαρακτηριστικά και η προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε οι μικροί οδηγοί να έχουν ένα δικό τους αυτοκίνητο, όπως ακριβώς ο μπαμπάς και η μαμά.

Είμαστε περήφανοι για την παράδοσή μας, και πάντα βρισκόμαστε σε διαρκή προσπάθεια προκειμένου να αναπτυχθούν νέα και καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τη ζωή των παιδιών σας αλλά και τη δική σας, πολύ πιο ενδιαφέρουσα μέσα στον κόσμο του αυτοκινητου και του ποδηλατου. Τα χαρακτηριστικά τους προσφέρουν στυλ και ταυτόχρονα άνεση, σε εσάς, την οικογένειά σας και τον τρόπο ζωής σας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε τον κόσμο των παιδικων ηλεκτροκινητων αυτοκινητων και του ποδηλατου της Scorpion Wheels, ώστε να διαπιστώσετε και μόνοι σας την άνεση αλλά και την κομψότητα που θα σας προσφέρουν.

Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies. Δείτε περισσότερα εδώ