Μενού
Καλάθι Αγορών
customerIsOff

Προφίλ Εταιρείας

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρεία που συνεργάζεται με εργοστάσια κατασκευής μπαταριοκίνητων αυτοκινήτων και μηχανών, καθώς επίσης φημίζεται και για τις συνεργασίες της με άλλες μεγάλες εταιρείες αυτοκινήτων, όπως AudiBMWFord, Jaguar, Land RoverMercedes, Mini Cooper, Nissan, Porsche, Smart, Volkswagen.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένες εταιρείες εμπιστεύονται τη Skorpion Wheels επί σειρά ετών, διότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις υψηλών προδιαγραφών.
Τα εμπορικά σήματα που φέρουν τα μπαταριοκίνητα οχήματα, χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την έγκριση των ιδιοκτητριών εταιρειών.

Η Skorpion Wheelsόντας πρωτοπόρος στον τομέα της, παρέχει εγγύηση 2 ετών σε κάθε μπαταριοκίνητο όχημά της! (Αποτελεί το μόνο τίτλο που παρέχει εγγύηση).
Επίσημος και αποκλειστικός εισαγωγέας των οχημάτων της Skorpion Wheels για την Ελλάδα, είναι η εταιρεία Παπαδόπουλος Χρ. Σωτήριος.

Τα προϊόντα που διαθέτει είναι εξοπλισμένα με την υψηλότερη ποιότητα σε μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα, ώστε να βελτιωθούν στο μέγιστο οι επιδόσεις και, φυσικά, η ασφάλεια των μικρών αναβατών. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται μεταλλικά ενισχυτικά στηρίγματα, βάσει των πλαισίων που διαθέτουν τα αυτοκίνητα, προκειμένου να αντέχουν από την καθημερινή χρήση. Κάποια από τα μπαταριοκίνητα φέρουν ελαστικά αυτοκινήτου, όπου συμβάλλουν στην αθόρυβη και πιο ομαλή κίνηση του οχήματος. Κάποια άλλα, παράγονται με καουτσούκ λωρίδες ελέγχου πρόσφυσης στους τροχούς, ώστε να μην προκύπτει δυσκολία οδήγησης σε χώρο με χαλίκια, γρασίδι ή ακόμα και πεζόδρομο. Η επιλογή των ιδιοτήτων αυτών αποτελεί πρότυπο για τη Skorpion Wheels, χωρίς, ωστόσο, να αποτελεί κοινό χαρακτηριστικό και για την υπόλοιπη βιομηχανία.

Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να διαθέτει ένα παιδί, έστω ένα από τα μπαταριοκίνητα οχήματα της Skorpion Wheels, αλλά ο κυριότερος είναι η αξιοπιστία που παρέχεται από την εταιρεία. Από την επιλογή των υλικών έως και την οδηγική εμπειρία του αναβάτη, η Skorpion Wheels δίνει πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια!

Ως εταιρεία, είμαστε περήφανοι για την παράδοσή μας και βρισκόμαστε σε διαρκή προσπάθεια εξέλιξης, προκειμένου να αναπτυχθούν νέα και καινοτόμα προϊόντα στην κατηγορία των μπαταριοκίνητων οχημάτων, έχοντας ως γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια, αλλά και την άνεση του μικρού αναβάτη. 

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον κόσμο των παιδικών οχημάτων της Skorpion Wheels, ώστε να διαπιστώσετε τις αξίες και τις δυνατότητες της εταιρίας μας.
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies. Δείτε περισσότερα εδώ