Μενού
Καλάθι Αγορών
customerIsOff

Παιδικό Πατίνι Skorpion Wheels C1 Aero Ροζ - 52415173

Παιδικό Πατίνι Skorpion Wheels C1 Aero Ροζ - 52415173
Παιδικό Πατίνι Skorpion Wheels C1 Aero Ροζ - 52415173
  • Διαθεσιμότητα: 100
  • Κατασκευαστής: Skorpion Wheels
  • Κωδικός Προϊόντος: 52415173
49,99€
 Π.Λ.Τ.
Χωρίς ΦΠΑ: 40,31€
Μην χάσετε με τίποτα το παιδικό πατίνι C1 με την άριστη ποιότητα και την μετέπειτα εξυπηρέτηση που σας παρέχει η Skorpion Wheels. Το παιδικό πατίνι C1 είναι κατασκευασμένο από πολύ ποιοτικά υλικά, ξεκινώντας λοιπόν από τον πολύ δυνατό σιδερένιο σκελετό του, καταλαβαίνεται ότι πρόκειται για ένα στιβαρό πατίνι και είναι εξοπλισμένο με λαβές χειρός από καουτσούκ, με τροχούς 125mm από υλικό PU, LED φώτα και ρουλεμάν ABEC - 5 για μια ομαλή αλλά και στυλάτη οδήγηση, με φρένο στον πίσω τροχό, το ύψος του τιμονιού του είναι προσαρμόσιμο και το μέγιστο βάρος του αναβάτη είναι έως και 50 κιλά. Το παιδικό πατίνι C1 Aero της Skorpion Wheels προτείνεται για παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω και θα κάνει τα παιδιά σας να το λατρέψουν και περνούν ατέλειωτες ώρες βόλτας και διασκέδασης.


Χαρακτηριστικά :


Ηλικία : 5+ Ετών
Σκελετός : Σιδερένιος
Τιμόνι : Ρυθμιζόμενο σε 2 Ύψη
Ύψη Τιμονιού : 68 cm, 78 cm
Ρουλεμάν :
ABEC - 5
Μέγιστο Βάρος : 50 Κg
Ρόδες : 2 x 125 mm με φώτα
Φρένο : Μεγάλο Φρένο στον πίσω τροχό
Διαστάσεις Προϊόντος : (Μ) 69 x (Π) 34 x (Υ) 82 cm

COVID-19

Οι Μεγάλες Νομισματικές Διακυμάνσεις και τα προβλήματα που δημιούργησε ο covid, έχουν σαν αποτέλεσμα η Τελική Αξία Χονδρικής Πώλησης να Τροποποιείτε διαρκώς. Για το λόγο αυτό δεχόμαστε παραγγελίες μόνο για τα διαθέσιμα εμπορεύματα μίας οι τιμές (χονδρικής κ λιανικής) ενδέχεται να αλλάζουν ανάλογα με την εισαγωγή.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ

Η Skorpion Wheels είναι εταιρεία χονδρικής πώλησης και συνεργάζεται μόνο με πελάτες που έχουν κατάστημα και θέλουν να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα από τα προϊόντα μας, εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το συγκεκριμένο προϊόν, σας προτείνουμε να το αγοράσετε από τους συνεργάτες μας.

Θα τους βρείτε εδώ!
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies. Δείτε περισσότερα εδώ